Manopera la reparatii pompe hidraulice si hidromotoare

Pentru o estimare a valorii reparatiei (fara piese), trimiti poze cu pompele sau hidromotoarele pe care doriti sa le reparati si veti primi manopera orientativa. (valori la reparatii similare)

Necesarul de piese in reparatii se face dupa demontare si verificare amanuntita.

tel 0730612940 whatsapp

Este indicat ca pompele sau hidromotoarele pe care le trimiteti sa nu fie demontate - pe parcursul demontarii se fac verificari si probe in care se stabilesc defectele, se verifica integritatea si functionalitatea, se stabileste stadiul de la care se pleaca in reparatie, se verifica: mecanisme, piese, jocuri, uzuri, ajustaje, tolerante, garnituri etc.

- veti fi informati despre problemele gasite si eventuale piese care necesita inlocuite (piese, rulmenti, axe, garnituri).

- se face necesarul, se cauta la furnizori piese cu preturi si termene de livrare, dupa ce piesele se gasesc si preturile sunt acceptate se face comanda lor. Pana la sosirea pieselor se continua lucrarile si se fac pregatirile pentru montaj.

- la montaj se verifica foarte atent fiecare functionalitate in parte pana la cel mai mic detaliu, se fac corectiile necesare si reglajele interne, functionarea fiind asigurata 100%100.

Reglajele presiunilor de lucru (limitarea acestora) se fac pe utilaje de catre utilizatori, din supapele principale de siguranta ale distribuitoarelor si de la supapele exterioare de siguranta de pe pompe sau hidromotoare (unde aceste supape exista si sunt reglabile). Prin reglaj vizualizat pe manometru (montat in punct de masura dintre pompa si distribuitor), presiunile se cresc progresiv la capetele de cursa ale echipamentului de lucru din aproape in aproape pâna la presiunea dorita. (aceast reglaj protejaza pompele, nu lasa ca presiunea ueiului sa creasca mai mult pe pompe decat presiunea reglata)

Pentru reglajul de putere al pompelor cu volum geometric variabil pentru adaptarea puterii in sarcina la puterea motorului veti primii informatii separat concret in functie de pompa.

Simptome pompe hidraulice defecte

Atelier de reparatii pompe hidraulice - Timisoara, Gavril Musicescu 59, tel 0730612940

Experienta in domeniu, aici au fost reparate toate tipurile de pompe și hidromotoare cu care sunt echipate utilajele hidraulice din anii 80 pâna în prezent.